Home

Na vier jaar studies glasschilderkunst aan het Provinciaal Hoger Instituut voor Kunstonderwijs in Hasselt en drie specialisatiejaren voor de restauratie en conservatie gebrandschilderd glas-in-lood aan het Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten in Antwerpen, ging ik als zelfstandige aan de slag in 1991. Vanaf 1993 is het glasraamatelier in Diest gevestigd.

De combinatie van een grondige opleiding en de jarenlange praktijkervaring is uw garantie voor vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in artistieke vlakglastoepassingen zoals glasramen, sierglaswerk, glas-in-lood, vitraux, glasappliqués, het inwerken van brandglasramen in isolerende dubbele beglazing, het voorzien van een beschermbeglazing.

Service en klantvriendelijkheid zijn belangrijk voor ons. Een prijsofferte is steeds vrijblijvend. En u kan rekenen op persoonlijk advies. U bent na afspraak steeds welkom op ons glasatelier in Diest, en indien nodig komen wij uiteraard ook ter plaatse kijken alvorens aan de slag te gaan.

U vindt onze realisaties terug in privéwoningen, openbare gebouwen en religieuze gebouwen en wij werken indien gewenst graag samen met uw architect, binnenhuisarchitect, schrijnwerker enz… om tot een optimaal resultaat te komen. Het volledige proces van ontwerp over uitvoering tot plaatsing gebeurt in eigen beheer.  Voor zeer specifieke opdrachten of  vragen van klanten kunnen we rekenen op een goede samenwerking met partners in de glasindustrie en gespecialiseerde collega’s, bijvoorbeeld voor het facetslijpen van glas. Voor de uitvoering van uw glasraam of glas-in-lood maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig ambachtelijk vervaardigd glas zoals in de massa gekleurd mondgeblazen, gewalst of getrokken glas.

Comments